مدرسه سازدهنی

مدرسه ساز دهنی ایران از سال 1380 با همت منصور پاک نژاد و همکاری موسسه سرنا (شرکت سرنا) ایجاد شده است.

از سوی دیگر ” اتحادیه بین المللی ساز دهنی آلمان ” و ” انتشارات سرود ” که در سال های پس از آن با همراهی و حمایت های خود باعث پربار ترشدن روش تدریس موجود و معرفی کتاب ها ی دوره جامع آموزش ساز دهنی در ایران شده اند نیز در شکل گیری مدرسه سازدهنی ایران نقش موثر داشته اند.

کلاس آنلاین سازدهنی با تماس تصویری از طریق واتس اپ یا اسکایپ همه روزه برقرار است.

کلاس های حضوری ساز دهنی هم متناسب با میزان تقاضای هنرجویان سازدهنی در آموزشگاه سرنا درتهران برگزارمی شود. کتابهای مورداستفاده درهر حالت چهارکتاب دوره جامع آموزش ساز دهنی (آموزش هارمونیکا) نوشته منصور پاک نژاد است. این کتاب ها شامل مباحث پایه تا سطح متوسط درفراگیری سازدهنی هستند.

برای مقاطع تکمیلی وپیشرفته نیز منابع بسیاردیگری شامل اتودهای تمرینی وقطعات پیچیده تربکارمی رود.

منابع فارسی دیگری هم برای اضافه شدن به این سیستم آموزشی بکار گرفته می شود.

 

با شروع سال 1401 با افتخار اعلام می کنیم که کتاب اول از سری کتاب های دوره جامع آموزش ساز دهنی به عنوان اولین کتاب آموزش سازدهنی کشورمان وارد بیست و یکمین سال عمر خود شد. وبسیار خرسندیم که با استقبال خوب هنر دوستان ایرانی, این کتاب در این مدت بیش از 30 بار تجدید چاپ شده است و در مراکز آموزش موسیقی و هرگونه آموزشگاه سازدهنی به عنوان مرجع سر فصل دار آموزش این ساز به کار گرفته می شود. آفرین بر دوستداران ساز دهنی و درود به همه کسانی برای گسترش هنرآسمانی موسیقی تلاش می کنند.

 

 

به این چند خط از مقدمه کتاب اول (1380) توجه نمایید:

 

سازهای مختلف متناسب با حس وحال متفاوتی که دارند شخصیت های مختلفی را به خود جذب می کنند.

جسارت صدای ترومپت, روح محزون ومهربان ابوا, صدای همیشه عاشق ساکسفون, وقار ویلن سل وپیانو, انعطاف شیطنت و قدرت نفوذ بی مانند ویلن, روح شاداب وشور انگیز گیتار, هیجان سازهای ضربی, التماس صادقانه کمانچه و لحن ملکوتی سه تار, هرکدام جمعی را فریفته خود کرده اند.همه این عوامل به علاوه ویژ گی های فیزیکی وجنس صدای هر ساز باعث شده اند که هرکدام در محیط هایی خاص جایی برای خود باز کنند.

ساز دهنی به دلیل حجم کم وقابلیت حمل به هر کجا که انسان اراده کند و همچنین صدای درخشان خود, با طبیعت وفضا های باز مانوس است.جنگل, دریا , مهتاب, کوهستان, آتش, برف وبسیاری از مظاهر طبیعت با صدای سازدهنی معنای دیگری به خود می گیرند. توانایی های این ساز, با این جثه کوچک هر شنونده ای را به حیرت وتحسین وامی دارد و کمتر کسی است که علاقه مند یاد گیری آن نباشد.